Pat Cummins намалява песимистичната цифра, тъй като последиците от Langer кипят преди първия тест срещу West Indies в Пърт

Патрик Къминс изглеждаше малко песимистично за капитан на отбор, който току-що бе избелил стар враг.

Но с война на думи, която бушува извън терена и след като бившият му треньор беше отзован, Спийд има много в чинията си, докато се подготвя да се бие с Уест Индия в първия летен тест в Пърт само за дни.

29-годишният Къминс беше заснет в сряда на обяд на плажа Бронте с бляскавата съпруга Беки Бостън, за която се ожени през юли.

Ако искате да видите това съдържание, моля, коригирайте .

За да научите повече за това как използваме бисквитки, вижте Ръководство за бисквитки.

Снимките са направени ден след като гигантското партньорство при откриването между Травис Хед и Дейвид Уорнър отведе Австралия до рекордните 221 удара за Англия.

Cummins бръмча с два първокласни уикета, хващайки отварача Джейсън Рой отпред, преди Сам Билингс да го хване и да го удари.

Победата осигури на австралийците победа с 3-0 над Англия, действащия световен шампион по бял футбол.

икона на камераПатрик Къминс изглеждаше малко песимистично по време на обяд със съпругата си Беки Бостън, ден след като Австралия избеля старите врагове. приписват му: RWCAM/мега

Но блясъкът от спечелването на серията беше краткотраен, тъй като вниманието бързо се насочи към националния отбор след избухването на словесна война между Крикет Австралия и Джъстин Лангър.

Лангер привлече челни и задни заглавия в сряда, когато разкритикува служители за отстраняването си през февруари, като същевременно обвини играчите, че не са били открити с него достатъчно рано.

Бившият треньор също така твърди, че мнозинството от играчите го подкрепят, докато източници, които изнесоха загриженост за агресивния му характер в медиите, нарекоха “страхливци” с техните програми.

Лангер похвали забележките на бившия капитан на теста Тим Пейн, но заяви, че други, включително Cummins и Aaron Finch, е трябвало да бъдат представени по-рано.

Блясъкът на победата в серията ODI обаче беше краткотраен, тъй като вниманието бързо се насочи към националния отбор след избухването на словесна война между Крикет Австралия и Джъстин Лангер.
икона на камераБлясъкът на победата в серията ODI обаче беше краткотраен, тъй като вниманието бързо се насочи към националния отбор след избухването на словесна война между Крикет Австралия и Джъстин Лангър. приписват му: мега/мега

“Говорих с Пат Къминс. Той ми каза около пет пъти: “Това може да е брутално честно”, каза Лангер пред подкаста Back Chat.

Казах: „Пат, няма нищо диво в бележките ти. Бруталното е, че го чувам зад гърба си чрез медиите или чрез източниците.”

Никой не ми казва, кажи ми.

“Хората казват, че съм прекалено ентусиазиран, но бъркат интензивността с искреността.”

Джъстин Лангер.
икона на камераЛангер, на снимката, похвали реакциите на бившия капитан на теста Тим Пейн, но твърди, че други, включително Cummins и Aaron Finch, е трябвало да бъдат открити по-рано. приписват му: aap
Тренировка на групата Australian Ashes
икона на камераЛангер привлече челни и задни заглавия в сряда, когато разкритикува служители за отстраняването си през февруари, като същевременно обвини играчите, че не са били открити с него достатъчно рано. приписват му: доставени

Драмата, която идва след разочароващата кампания на Австралия в Световната купа T20 и бойкота на Cummins на рекламите на Alinta Energy, съвпада със страховете от разногласия между настоящи и бивши играчи заради напускането на Лангер и се съсредоточава върху това дали играчите трябва да застанат на страната на треньора.

Лангер настоя, че не е бил ядосан треньор и че играчите са изтълкували погрешно мълчанието и мотивите му след пораженията.

Той също така твърди, че има само няколко силни гласа, които се бунтуват срещу него, и беше категоричен, че заслужава повече от шест месеца удължаване след успехите му в T20 World Cup и Ashes.

„Най-трудното нещо за мен беше да получа обратната връзка[и]да направя нещо по въпроса“, каза Лангер.